Avatar

Ellen

• Aktivitet i alt 16
  • Sidste aktivitet
  • Medlem siden
  • Følger 0 brugere
  • Fulgt af 0 brugere
  • Stemmer 0
  • Abonnementer 14

Aktivitetsoversigt

Seneste aktivitet fra Ellen
  • Avatar

Ellen oprettede en artikel,

Hvorfor opkræver du moms på mine gebyrer?

Hos Universe stræber vi løbende efter at forbedre din oplevelse og dine deltageres oplevelse, mens vi tilpasser os et skiftende globalt marked. Som en del af denne indsats, har vi foretaget nogle æ...

• Avatar

Ellen oprettede en artikel,

Modtag kryptovalutaer

Tillad købere at købe billetter til din begivenhed ved hjælp af kryptovalutaer gennem vores GloBee Integration. GloBee er en global betalingsudbyder af kryptovalutaer, der gør det muligt for forha...